Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Artadi destaca al Vijazz que el festival projecta Catalunya “des de les arrels”

La Consellera de Presidència, Elsa Artadi, inaugurava divendres a la tarda la 12a edició del festival Banc Sabadell Vijazz Penedès.

Artadi estava acompanyada de Pere Regull, alcalde de Vilafranca, Joan Tarrada, president de Tastavins Penedès, representants del Banc Sabadell i altres autoritats i patrocinadors.

Artadi va dir que era un honor per a ella inaugurar el Vijazz com ho va fer l’any passat l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell. Va afegir que un esdeveniment com el Vijazz projecta Catalunya a l’exterior a través “d’arrels preuades” com la gastronomia i la cultura.

A preguntes dels periodistes sobre la decisió del Consell de Ministres d’iniciar els tràmits per impugnar davant el Tribunal Constitucional la moció aprovada la setmana passada al Parlament en la qual es reafirmen els “objectius polítics del 9N per avançar cap a la independència”, Artadi va respondre que no entén perquè “se sorprenen” si hi ha majoria independentista.

Les declaracions les feia a tan sols tres dies de la trobada entre el president del Govern Pedro Sánchez i el de la Generalitat Quim Torra, que ha tingut lloc aquest matí de dilluns.
Elsa Artadi va ser l’encarregada de tallar la tradicional cinta inaugural al centre de Vilafranca. A continuació, la comitiva va visitar els diferents estands de la Fira de Vins i Caves, que enguany aglutinava més de 40 cellers del Penedès. La passejada va finalitzar a la terrassa de l’edifici del Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: