Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alcaldes del Marroc visiten Vilafranca en el marc d’un projecte sobre democràcia participativa

Una delegació de 7 alcaldes del Marroc va ser rebuda ahir al saló de sessions de la Casa de la Vila en el marc del projecte de cooperació directa “Reforç de la democràcia participativa al Marroc”.

Impulsat per la Diputació de Barcelona i liderat per l’Institut Marroquí de Desenvolupament Local-IMADEL, l’objectiu del projecte és reforçar la democràcia participativa en aquests 7 municipis, com explicava la coordinadora del projecte, Estel Pérez.

En la rebuda, l’alcalde els va fer una explicació general sobre Vilafranca i el seu entorn i a preguntes dels alcaldes marroquins, va parlar sobre el desenvolupament dels plens municipals i el funcionament de l’Ajuntament.

Posteriorment, el regidor de Participació i Voluntariat, Miquel Medialdea, ha mantingut una reunió amb la delegació marroquina per exposar els projectes de participació ciutadana així com el funcionament de l’Oficina del Voluntariat de Vilafranca.

Els 7 batlles marroquins van continuar la seva visita a la Vegueria Penedès, completant la seva jornada formativa a Igualada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: