Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La classificació del Marroc també es va viure als carrers de Vilafranca

Centenars de persones van sortir als carrers de Vilafranca a celebrar la classificació de la selecció del Marroc pels quarts de final del Mundial de Qatar.

La victòria del Marroc contra Espanya a la tanda de penals dels vuitens de final del Mundial de Qatar aquest passat dimarts va fer esclatar de joia a centenars d’afeccionats de la selecció marroquina, que instants després del darrer llençament van sortir als carrers de diferents ciutats europees a celebrar la fita.

A Vilafranca diversos grups de persones es van concentrar a diferents punts: els més nombrosos a les rambles de Nostra Senyora i Sant Francesc, celebrant el que ja és el millor resultat del Marroc en les seves sis participacions a la Copa del món de futbol.

Dissabte, el Marroc es veurà les cares contra Portugal als quarts de final: un partit que part dels 3000 ciutadans d’origen magrebí residents a Vilafranca viuran com una autèntica festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: