Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

The Wine Business School millora el seu pla formatiu que respon a noves necessitats del sector

El dijous de la propera setmana, 21 de juny, tindrà lloc a les instal·lacions de The Wine.bs, una jornada de portes obertes del postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses vitivinícoles.

Un postgrau amb formació especialitzada a professionals que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat, com a comandaments o responsables. El postgrau permet conèixer les peculiaritats del sector vitivinícola en els àmbits de la gestió i de la producció tècnica.

La directora de The Wine.bs, Ester Garcia, i el degà de la facultat d’Enologia de la URV, Joan Miquel Canals, han explicat que aquest és un postgrau molt demandat que es realitza amb un total de 300 hores.

També es manté l’Erasmus Mundus Master Wintour,  màster europeu que es cursa entre la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Universitat de Bordeus, a França, i la Universitat de Porto, a Portugal. El programa es trasllada al Penedès per transmetre a l’alumnat coneixements de les característiques vitivinícoles pròpies del territori i la seva relació amb el turisme. Aquest any es fa una modificació i s’han programat dues jornades intensives obertes a professionals, amb el nom Enoturisme.

El curs vinent s’incorporen algunes novetats, entre les que destaquen el replantejament de la formació a l’entorn de l’exportació.

Es manté el curs d’Exportació de vins i caves, com una proposta d’iniciació a l’exportació, amb l’elaboració d’un pla de promoció internacional i de participació en una fira. Ester Garcia explica que en les darreres edicions s’ha detectat una diferència de nivell formatiu entre l’alumnat i per això han diversificat l’oferta en un curs d’iniciació i un programa de seminaris mensuals que aprofundiran en diversos aspectes. També s’estrenen dos cursos més sobre Sostenibilitat i canvi climàtic aplicat al sector vitivinícola, i un maridatge complex amb les noves tendències de sommeliers i interessos dels consumidors.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: