Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix el Despipo Rock: un festival de 8 hores de metal, hard rock i punk

El programa de ràdio Benzinera Rock i la sala Minoria Absoluta Rock Bar organitzen el Despipo Rock, un festival de vuit hores de música metal, hard rock i punk.

El presentador i productor del programa de Ràdio Vilafranca Benzinera Rock Carles Márquez i el soci de la sala Minoria Absoluta Rock Bar Cristian Téllez han presentat aquesta setmana el nou festival de música Despipo Rock.

El Despipo Rock tindrà lloc el dissabte 16 de juny al carrer Magarola del barri del Molí d’en Rovira. Hi haurà música en directe de les sis de la tarda a dos quarts de tres de la matinada amb bandes de metal, hard rock i punk. Els caps de cartell seran Eina i Kop, que conviuran en aquest festival pioner amb Rage Against The Machine Project, Éter, Novomesto, Victòria, Sal de Aki i Brigada Moreneta.

El Despipo Rock neix d’una primera experiència que va unir els camins del Benzinera Rock i la sala Minoria Absoluta: el cicle de concerts d’hivern que s’ha fet a la sala del carrer Amàlia Soler del novembre a l’abril. Minoria Absoluta és un projecte jove que està apostant per la música rock en directe amb bona resposta per part del públic, segons Cristian Téllez.

Les entrades es poden comprar anticipades al preu de 12 euros als punts habilitats: La Fornal, El Vermutet del Ciscu, el Casal Popular i el Minoria Absoluta Rock Bar. També és poden aconseguir les entrades en línia a través de ticketea o el mateix dia del festival, al preu de 15 euros, a la taquilla.

D’altra banda, aquest divendres, la sala Minoria Absoluta acollirà una festa amb un set de dj’s per animar la venda d’entrades del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: