Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona participació a la primera edició del festival Despipo Rock a Vilafranca

Els caps de cartell van ser Eina i Kop, que van conviure en aquest festival pioner amb Rage Against The Machine Project, Éter, Novomesto, Victòria, Sal de Aki i Brigada Moreneta.

Aquest dissabte es va fer la primera edició del Despipo Rock: un festival de 8 hores de metal, hard rock i punk, organitzat conjuntament pel programa de Ràdio Vilafranca Betzinera Rock i la sala Minoria Absoluta. Va començar a les 6 de la tarda al carrer de La Magarola del barri del Molí d’en Rovira. Hi va haver música en directe fins a les tres de la matinada amb bandes de metal, hard rock i punk. En Carles Màrquez, organitzador del festival i locutor del Betzinera Rock de Ràdio Vilafranca, explicava que en general la resposta vilafranquina havia estat fantàstica. Márquez explicava a més que hi havia una varietat d’estils i de grups.

Els grups més emergents van tocar a la tarda i al vespre, mentre que els caps de cartell com Eina i Kop van començar a actuar a partir de quarts d’onze de la nit. L’Àlex Vendrell, cantant del grup Eina, minuts abans de pujar a l’escenari explicava que era molt especial per ells tocar a Vilafranca i presentar-hi el seu darrer treball.

El Despipo Rock neix d’una primera experiència que va unir els camins del Betzinera Rock i la sala Minoria Absoluta: el cicle de concerts d’hivern que s’ha fet a la sala del carrer Amàlia Soler del novembre a l’abril.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: