Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC debatrà sobre el sistema judicial amb els advocats dels presos i exiliats polítics

La trobada serà el proper dimecres 4 de juliol a les 7 del vespre al Casal. Els advocats convidats seran Jaume Alonso-Cuevillas, Olga Arderiu i Jordi Pina.

Amb el nom de “El sistema judicial contra els líders polítics catalans. Ús i abús dels tribunals espanyols”, l’Assembla de Vilafranca planteja un debat amb la presència de Jaume Alonso-Cuevillas (advocat de Carles Puigdemont), Olga Arderiu (advocada de l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell) i Jordi Pina (advocat de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull). La coordinadora de l’ANC, Esther Güell, destacava que és una proposta molt interessant que ens pot ajudar a conèixer millor les causes dels presos i exiliats polítics.

El secretari de l’ANC de Vilafranca, Àlvar Mascaró, afegia que també seria interessant que els ponents expliquin com veuen la situació des de l’exterior.

El debat està moderat pel periodista i director de “El 3 de Vuit”, Ricard Rafecas. Primer hi haurà una conversa entre els tres advocats i el periodista i després s’obrirà un torn de preguntes del públic. Aquestes es podran escriure just abans d’entrar i seran recollides per voluntaris de l’ANC que les traslladaran als tres advocats.

A més, des de l’ANC de Vilafranca, també volen fer una crida a engalanar el municipi de groc de cara la propera edició del Vijazz. A la parada de l’entitat que hi ha cada dissabte de mercat, es podrà recollir cinta groga.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: