Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní ha presentat els projectes a votació del Pressupost Participatiu

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha presentat els projectes a votació del Pressupost Participatiu

Les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Sadurní podran votar, entre el dia 20 de juny i l’11 de juliol, fins a un màxim de 3 dels 19 projectes que s’han inclòs al llistat de votació.

Fa uns dies ho explicaven en roda de premsa al Centre Cultural l’Alcalde, Josep Maria Ribas; la regidora de Participació Ciutadana, Maria Surià; la tècnica del servei, Montse Parra i la responsable de l’empresa Eidos, col·laboradora en el procés, Carol Blesa.
L’Ajuntament estrena aquest 2018 la primera experiència de pressupostos participatius a la vila, obrint a la ciutadania el destí de 90.000 euros del capítol d’inversions. Fa poques setmanes es va tancar la fase de recollida de propostes amb 47 iniciatives i projectes presentats per la ciutadania. Bona part de les inversions plantejades se centren a la millora i arranjament de l’espai públic i les zones verdes, però també a l’actualització o renovació d’alguns equipaments, com a la piscina municipal o el camp de futbol. També destaquen propostes que aposten per la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, com un banc d’energia, un reg ecològic o un pla de reducció del consum energètic.
Es podrà votar un màxim de tres propostes, i la participació es podrà realitzar tant de manera online, mitjançant el web del procés participatiu com físicament a través dels terminals informàtics que s’habilitaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, el Casal Municipal de la Gent Gran i el Centre Vilarnau. Només caldrà validar-se amb el DNI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: