Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Confraria del Cava homenatja Tarragona amb motiu dels Jocs Mediterranis

La Confraria del Cava homenatja Tarragona amb motiu dels Jocs Mediterranis

La Confraria del Cava va investir dissabte al vespre l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a Confrare d’Honor. L’acte va servir també per agermanar la D.O. Tarragona amb el Cava.

Una setantena de persones van assistir a l’acte que es va fer a la Casa Joan Miret i que l’entitat organitzava per homenatjar Tarragona amb motiu de la celebració dels Jocs del Mediterrani.
Després de jurar fidelitat al cava, el batlle tarragoní va agrair la distinció de la Confraria i va destacar que el Comitè Olímpic Internacional ja ha qualificat els Jocs Mediterranis de Tarragona com els millors jocs de la història. És la ciutat més petita que ha organitzat la competició des del 1951, i ja ha batut rècord de participació d’atletes i de voluntaris.
A més del reconeixement a Josep Fèlix Ballesteros, l’acte a la Casa Joan Miret també va incloure la investidura de diferents Confrares de Mèrit, representants de la societat tarragonina.
La visita a l’antiga Tarraco romana es va aprofitar per segellar l’agermanament entre la Confraria del Cava i la DO Tarragona. En el seu parlament, el president del consell regulador Josep Lluís Grogués va remarcar la vinculació de la DO Tarragona amb el Cava, recordant que la
majoria de raïm que es produeix a la zona és per fer vi base cava. Grogués va intercanviar una copa de vi de la DO que presideix amb Toni de la Rosa i Torelló, president de la Confraria del Cava, que li va oferir una copa de cava. Josep Fèlix Ballesteros va actuar com a testimoni d’aquest agermanament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: