Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El festival En Veu Alta acaba amb èxit i amb un bon balanç de la seva extensió al Baix Penedès

L’Eva ha viscut un darrer cap de setmana d’alta intensitat amb una quinzena d’espectacles en diversos municipis de l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

El festival En Veu Alta de narració oral ha tornat a portar espectacles per a tots els públics a espais emblemàtics i originals, arrossegant espectadors fidels però també incorporant-ne de nous. En aquesta catorzena edició, l’extensió del festival a més municipis del Baix Penedès, inclòs El Vendrell, ha estat clau en aquest sentit.

Entre les darreres propostes de l’Eva, divendres hi havia dos espectacles a Vilafranca. La capella de Sant Pelegrí del Vinseum acollia ‘Alcohols’, amb Núria Martínez-Vernis i Martí Sales, dos poetes que uneixen forces per donar vida a un espectacle sobre l’alcohol i la poesia a través de textos propis i d’autors com Rabelais, Vinyoli o Renobell.

També divendres, al Claustre de Sant Francesc, Pedro Burruezo i Nur Camerata hi presentaven l’espectacle ‘Un sufí del segle XXI. Música i paraules d’un boig d’Amor’. Una barreja multidisciplinar entre música, teatre i conferència, però, sobretot, la vivència personal del propi Burruezo.
Burruezo estava acompanyat de Jordi Ortega i Marina Kanaan.

I un dels plats forts de l’Eva ha estat la doble actuació d’Alberto Sanjuan al festival a Sant Sadurní d’Anoia i a la Masia Can Lleó de Sant Martí Sarroca amb ‘Autorretrato de un jovent capitalista español’. Abans de la representació a Can Lleó, Sanjuan explicava el rerefons de la proposta teatral.

L’Eva també ha comptat amb propostes per al públic familiar, concerts i les lectures del voluntariat Eva 354.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: