Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival En Veu Alta acaba amb èxit i amb un bon balanç de la seva extensió al Baix Penedès

L’Eva ha viscut un darrer cap de setmana d’alta intensitat amb una quinzena d’espectacles en diversos municipis de l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

El festival En Veu Alta de narració oral ha tornat a portar espectacles per a tots els públics a espais emblemàtics i originals, arrossegant espectadors fidels però també incorporant-ne de nous. En aquesta catorzena edició, l’extensió del festival a més municipis del Baix Penedès, inclòs El Vendrell, ha estat clau en aquest sentit.

Entre les darreres propostes de l’Eva, divendres hi havia dos espectacles a Vilafranca. La capella de Sant Pelegrí del Vinseum acollia ‘Alcohols’, amb Núria Martínez-Vernis i Martí Sales, dos poetes que uneixen forces per donar vida a un espectacle sobre l’alcohol i la poesia a través de textos propis i d’autors com Rabelais, Vinyoli o Renobell.

També divendres, al Claustre de Sant Francesc, Pedro Burruezo i Nur Camerata hi presentaven l’espectacle ‘Un sufí del segle XXI. Música i paraules d’un boig d’Amor’. Una barreja multidisciplinar entre música, teatre i conferència, però, sobretot, la vivència personal del propi Burruezo.
Burruezo estava acompanyat de Jordi Ortega i Marina Kanaan.

I un dels plats forts de l’Eva ha estat la doble actuació d’Alberto Sanjuan al festival a Sant Sadurní d’Anoia i a la Masia Can Lleó de Sant Martí Sarroca amb ‘Autorretrato de un jovent capitalista español’. Abans de la representació a Can Lleó, Sanjuan explicava el rerefons de la proposta teatral.

L’Eva també ha comptat amb propostes per al públic familiar, concerts i les lectures del voluntariat Eva 354.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: