Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença la temporada de fruita del Penedès als mercats

Comença la temporada de fruita del Penedès als mercats

Aquest dissabte es dóna el tret de sortida a la campanya de préssec del Penedès, on hi també s’hi podrà trobar cirera, i albercoc del Penedès.

Per aquest motiu, i com es ve fent des de fa uns anys, l’ADV de Fruita Dolça de

l’Alt Penedès ven els seus productes al mercat dels dissabtes de Vilafranca, on la parada es situa a la rambla St. Francesc. També es pot trobar fruita de l’Agrupació al mercat del préssec dels caps de setmana de St. Pau d’Ordal. D’aquesta manera, totes aquelles persones que vulguin podran degustar i comprar directament els préssecs a l’agricultor.

La major part de la producció de préssec de l’ADV de Fruita Dolça del Penedès està certificada pels sistemes de producció integrada i ecològica, el que dóna les màximes garanties de qualitat al producte. Des de l’Associació de Fructicultors ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès, es potencia la venda directa a través dels mercats locals, que fomenta el consum de proximitat o Km0, incentiva el teixit econòmic local i, a la vegada, el consumidor disposa de tota la informació del producte que compra a través del propi agricultor.

L’Associació de fructicultors ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès valora positivament l’inici de campanya 2018 del préssec. Les pluges registrades aquests mesos, han afavorit al desenvolupament del fruit i al seu tamany. Això sumat a l’augment de temperatures d’aquestes darreres setmanes, en resultarà un millor equilibri entre dolçor i acidesa, preveient una gran qualitat del producte.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: