Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la recollida de sol·licituds del Programa d’ajuts econòmics a l’escolarització

Avui comença el període de recollida de sol·licituds del Programa d’ajuts econòmics a l’escolarització de l’Ajuntament de Vilafranca.

L’objectiu d’aquests ajuts és que cap alumne en edat d’escolarització obligatòria quedi al marge del funcionament quotidià del centres educatius vilafranquins per raons econòmiques. Les ajudes són per a material escolar, llibres, sortides i colònies. El programa és possible gràcies a la participació activa dels centres educatius que s’hi vinculen com a entitats col·laboradores i s’ocupen de la revisió i actualització de les dades, la certificació de les activitats de l’alumnat i la distribució dels ajuts a les famílies.

El termini de presentació de sol·licituds s’allargarà durant 4 setmanes però dividit en dues parts. Durant les dues primeres, des d’avui i fins el 22 de juny, haurà de presentar la sol·licitud l’alumnat del col·legi Vedruna-Sant Elies, escola Dolors Piera, escola Estalella Graells, escola Montagut i escola Pau Boada.

Durant les dues setmanes següents, del 25 de juny al 6 de juliol, haurà de presentar la sol·licitud l’alumnat del col·legi Sant Josep, col·legi Sant Ramon de Penyafort, escola Baltà Elias, escola Cristòfor Mestre i escola Mas i Perera.

I per últim, l’alumnat dels centres escola Delta-Espiga, institut Alt Penedès, institut Eugeni d’Ors, institut Milà i Fontanals i institut Nou de Vilafranca  podran presentar la sol·licitud durant totes quatre setmanes, de l’11 de juny al 6 de juliol.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: