Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

15 cellers presentaran 31 vins a la desena edició de la Nit dels Xarel·los

La desena Nit dels Xarel·los tindrà lloc el dissabte 16 de juny al Claustre de Sant Francesc.

El Claustre de Sant Francesc de Vilafranca acollirà un cop més la Nit dels Xarel·los el proper dissabte 16 de juny, des de les set de la tarda i fins a la mitjanit. La iniciativa del restaurant El Gat Blau, patrocinada per la DO Penedès, ha reunit enguany 15 cellers que hi presentaran 31 xarel·los en total.
La desena edició de la Nit dels Xarel·los presenta novetats. L’accés al claustre es farà amb la compra d’un tiquet d’entrada que costa 15 euros. Així, els visitants duran una polsera que els permetrà tastar tots els vins que vulguin, fer tres degustacions de menjar elaborades pel Gat Blau, unes postres –les crackànies de Xarel·lo de Casanella Xocolaters- i la copa de regal. També hi haurà la possibilitat d’adquirir un tiquet de repetició per 5 euros per a fer dues degustacions més de gastronomia.

L’organitzadora de La Nit dels Xarel·los, Olga Guasch, explica que la gran varietat de vins que es poden tastar ha fet que les dues degustacions que incloïa el tiquet en edicions anteriors es quedessin curtes.

Des de la DO Penedès, el seu director Francesc Olivella insisteix en la diversitat i quantitat de vins monovarietals de Xarel·lo, que s’ha anat consolidant al llarg dels darrers anys.

Per segon any consecutiu, els Castellers de Vilafranca seran presents a la Nit dels Xarel·los gràcies a l’acord de col·laboració que tenen amb la DO Penedès. El president de la colla Joan Badell espera que hi puguin fer el castell de nou que no van poder assumir l’any passat.

La Nit dels Xarel·los és una vetllada oberta a tothom. També als més petits, que hi poden accedir gratuïtament i podran degustar most. Entre les propostes gastronòmiques hi haurà ostres fresques del Delta i formatges de Xerigots. També hi haurà música en directe amb el grup Mediterrani Guitar by Xavi Díaz i Javi Martínez.

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
12:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: