Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ron Carter encapçala el cartell del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2018

El Ron Carter Golden Striker Trio actuarà el diumenge 8 de juliol, a les 10 de la nit, a l’escenari principal del Vijazz de la plaça de Jaume I.

El Banc Sabadell Vijazz Penedès, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Vilafranca, vol dedicar la dotzena edició del festival als representants més influents de la història del gènere i que segueixen en actiu. Per això serà tota una autoritat, el mític contrabaixista nordamericà Ron Carter, qui protagonitzarà la nit del Vijazz de diumenge. Carter actuarà amb el Golden Striker Trio, i el de Vilafranca serà l’únic concert que oferirà el músic a Catalunya el 2018. De fet, aquest és un any especial pel baixista, que està immers en la gira del seu 80 aniversari. Fa més de 60 anys que el músic trepitja els escenaris d’arreu del món, i les seves cordes han sonat en més de 2.500 gravacions i en uns 150 discos enregistrats al seu nom. El Ron Carter Golden Striker Trio actuarà el diumenge 8 de juliol, a les 10 de la nit, a l’escenari principal del Vijazz de la plaça de Jaume I.

 

Ron Carter estarà acompanyat amb un guitarrista depurat com Rusell Malone i el magistral piano de Donald Vega.

 

Des del concert inaugural, el divendres 6 de juliol, fins a la cloenda, el diumenge, el Banc Sabadell Vijazz Penedès retrà un tribut als líders més representatius del jazz modern. El cartell complet del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2018 es donarà a conèixer en roda de premsa, el dimarts 5 de juny, a la seu del Banc Sabadell de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: