Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AMPA del Pau Boada demana poder recuperar la segona línia de P3 per créixer com a centre

Després que fa dos anys perdessin la segona línia de P3 per poca demanda, el fet d’haver remuntat aquest anys els porta a demanar recuperar aquest nou grup i diversificar l’entrada d’alumnes al centre

Aquesta setmana ha sortit a la llum aquesta demanda de l’escola Pau Boada, un cop tancat el període de preinscripció per el proper curs. Després que fa dos anys perdessin la segona línia de P3 per poca demanda, aquest any han recuperat i no son la darrera escola de la Vila. El grup de P3 que ofereixen és de 22 places, i han tingut unes 30 preinscripcions. Aquest fet, sumat a la implantació de nous projectes educatius, ha animat el centre a fer aquesta demanda, com explica la presidenta de l’Ampa Sílvia López.
López comenta que van més enllà, en el sentit també de donar recolzament a la comunitat educativa per reclamar la baixada de les ràtios a 20 alumnes. Una solució que feria que no s’hagués de tancar cap línia a cap centre de la vila; i ajudaria a millorar l’atenció que reben els alumnes.
Finalment des de l’AMPA apunten el neguit de les famílies del Pau Boada per una tendència que podria portar en un futur no gaire llunyà a que es volgués tancar l’escola. En tenir només una línia i baixa la natalitat.
Demanen a l’Ajuntament que faci de mediador davant la Generalitat i el Departament d’Ensenyament en les seves demandes.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: