Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres a la Casa de la Festa Major que, previsiblement, duraran un any

Es preveu un termini d’execució d’obra d’un any. Immediatament després s’iniciaran els treballs del projecte museístic.

A mitjans de febrer es van iniciar els treballs previs de les obres per la reforma i ampliació de l’edifici de la Casa de la Festa Major, situat a la plaça Vall del Castell. L’edifici històric que acull actualment la Casa de la Festa Major està catalogat i el projecte de reforma i ampliació implica dos edificis més, ubicats als números 61 i 63 del carrer Muralla dels Vallets, que han estat enderrocats.

Els treballs, promoguts per l’Ajuntament de Vilafranca, consisteixen, en primer lloc, en la restauració de l’edifici històric, on s’intervé bàsicament per rehabilitar-lo i adaptar-lo a les noves necessitats de connexió; i, en segon lloc, la construcció d’un edifici de nova planta al c/ Muralla dels Vallets, per ampliar la superfície i la dotació com equipament de l’actual museu. Els dos edificis es comunicaran mitjançant un pas en planta primera.

L’edifici adjacent es projecta entre mitgeres, amb façana al c/ Muralla dels Vallets i format per una planta baixa i tres plantes superiors. La comunicació vertical de l’edifici es fa mitjançant un nucli vertical format per l’escala i un ascensor que compleix accessibilitat i que comunica totes les plantes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: