Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ventura Pons presentarà al cinema Kubrick la seva darrera pel·lícula

Aquest proper divendres, a dos quarts de vuit del vespre es projectarà al cinema Kubrick el film “Miss Dalí” de Ventura Pons.

Aquesta sessió comptarà amb la presència del director, guionista i productor català, que presentarà personalment la seva pel·lícula. Pons  ha rebut diversos premis cinematogràfics i l’any 2007 va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi, concedida per la Generalitat de Catalunya. De la seva carrera cinematogràfica cal destacar títols com: “La rossa del bar” , “Què t’hi jugues, Mari Pili?” o  “Actrius”.

Ventura Pons li ha donat a la història un tractament d’imatge molt humà, centrant-se en la vida d’Anna Mª Dalí, la germana del famós pintor que va viure un turment a l’ombra del seu germà.  El film repassa la seva història i els seus 40 anys allunyada de les llums i les ombres de Salvador Dalí, així com la seva relació amb Gala.

A part del divendres, també es podrà veure el dissabte a tres quarts de cinc de la tarda, el diumenge a les nou de la nit i el dimecres 18 d’abril a dos quarts de cinc de la tarda.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: