Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Assumpta Serna i Ventura Pons rebran els Premis Most 2019

L’actriu Assumpta Serna i el director Ventura Pons rebran els Premis Most 2019 en reconeixement a la seva dilatada trajectòria cinematogràfica.

Com a homenatge a l’intèrpret, el festival programarà una sessió especial amb la projecció de dues pel·lícules amb l’actriu com a protagonista. Tant Serna com el realitzador Ventura Pons visitaran el Penedès per recollir els guardons, de caràcter honorífic, durant els dies del festival.

El Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, és l’únic festival especialitzat en aquesta temàtica a Catalunya i a la resta de l’estat i portarà en la seva 9a edició el millor cinema al voltant de la vinya i el vi del 7 al 17 de novembre a Vilafranca i a la resta de l’Alt Penedès i del 27 de novembre a l’1 de desembre al Priorat.

Enguany el Most convida al públic a descobrir la riquesa cultural i vitivinícola de Galícia a través d’una mostra del seu cinema i dels seus vins i de la seva gastronomia.
D’altra banda, la secció Brot creix amb una selecció de 36 curtmetratges catalans i espanyols de gèneres i temàtiques diverses que es projectaran en quatre sessions al Teatre Municipal Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: