Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper mes de setembre començaran les obres d’urbanització del carrer Papiol de Vilafranca

Aquest dilluns l’alcalde de Vilafranca, acompanyat per diversos regidors del govern i tècnics municipals ha mantingut una de les reunions habituals amb els veïns de la vila.

180410corpinnatEn aquesta ocasió ha estat al local de l’Associació de Veïns de la Barceloneta-Sant Magí. El president de l’associació, Diego Teruel, iniciava l’acte explicant que no intervindria, perquè cada dos mesos es reuneixen amb l’alcalde per fer-li arribar les demandes del barri i que en el cas d’aquest dilluns podien ser els veïns directament els qui li podien fer arribar les seves preocupacions. Prèviament i en declaracions a la nostra emissora explicava que un dels aspectes pendents al que li volen trobar solució és la millora del carrer Pere Alegret.

Per la seva banda l’alcalde, Pere Regull, explicava que la solució del carrer Pere Alegret va relacionada al desenvolupament urbanístic de la zona de Cal Berger i la Farinera i que amb la millora de la situació econòmica tot apunta que properament es pot posar en marxa.

Pere Regull va iniciar la reunió amb els veïns de la Barceloneta destacant que per primera vegada des que és alcalde ha iniciat l’any amb la sensació que la economia va millorant i que això pot ser positiu pel barri.

Per exemple amb el desenvolupament del sector de Cal Berger. També va anunciar que un cop acabin les obres d’urbanització de la llosa de les vies a l’alçada de la carretera de Vilanova, el pas següent serà urbanitzar l’espai de la llosa de l’antic Pont del Carril, amb la millora també del carrer Papiol, unes obres que podrien començar aquest proper mes de setembre.

A la reunió els veïns li van traslladar a l’alcalde preocupacions en temes de seguretat, amb un pas a l’Avinguda de la Pelegrina, o també aspectes de brutícia als carrers o a solars abandonats, com el del Cal Berger.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: