Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de Govern considera que la moció de censura no aportarà res en positiu per Sant Martí

El Govern considera que el pacte entre dos partits oposats ideològicament i que fa més d’una dècada que estan enfrontats a Sant Martí només obbeix al desig de recuperar l’alcaldia per part del PDeCAT

A través d’un comunicat, de de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Martí s’argumenta que l’actual situació de bloqueig que s’esgrimeix com a excusa per presentar la moció no és per inacció del govern, sinó pel rebuig constant de l’oposició a qualsevol proposta que es presenta. Un rebuig que, consideren, només busca erosionar el govern i en donen com a prova que moltes de les propostes del pacte ara presentat entre PDeCAT i Movem Sant Martí que són projectes que havien estat presentats per l’equip de govern i rebutjats per l’oposició en el seu moment.
Denuncien també que pacten ara dos partits oposats ideològicament, i que a nivell municipal fa 12 anys que estan enfrontats. I recorden que fins el novembre passat Movem Sant Martí compartia govern amb ells, que només van trencar per qüestions de política a nivell de país relacionades amb el procés independentista i no pas per qüestions de gestió municipal.
Els tres regidors del govern, dos de la CUP i un d’ERC, manifesten que continuaran treballant per el seu municipi i veuen difícil que el PDeCAT pugui justificar el pacte amb un partit que va marxar del govern perquè no reconeix el dret a decidir ni els presos polítics.
Finalment consideren que la moció de censura només ha estat creada per un desig de poder i una manca total de dignitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: