Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Movem Sant Martí lamenta que el pacte de govern no sigui més ampli i els deixi a l’oposició

Lamenten que ERC i CUP hagin vetat la seva possible entrada en un govern que hauria estat més ampli. Però també critiquen que Foment Martinenc va acceptar aquests condicionants.

A través d’un comunicat, Movem Sant Martí – Col·lectiu Socialista – Candidatura de Progrés han volgut agrair el suport dels ciutadans que els van donar el seu vot, i que els ha permès mantenir els dos regidors que ja tenien al consistori martinenc.

Recorden que el passat 15 de juny es va constituir el nou Ajuntament, i que els seus regidors Pere Cano i Albert Tort, van quedar a l’oposició després del pacte entre FOMENT, CUP i ERC, que remarquen no ha admès un govern més ampli. Des de MOVEM van mostrar-se, continua el comunicat, oberts al diàleg i al pacte sense condicionants previs, però segons FOMENT, ERC i CUP van posar com a condicionant que no hi hagués MOVEM-CP en la fórmula de govern. Una condició, insisteixen, també acceptada per FOMENT.

Des de MOVEM expliquen que sempre han defensat que els governs haurien de practicar el diàleg, ser transversals i tenir vocació de representar de manera inclusiva a tothom, de manera àmplia. Refermen que tindran un paper principal a l’oposició, de manera activa i exigent. Ho faran, diuen, amb voluntat de sumar cercant la transversalitat en benefici del municipi, defensant que l’Ajuntament i el Govern respectin la neutralitat institucional, alhora que siguin clars en les propostes i eficients en implementar-les. Movem Sant Martí continuarà treballant a través dels seus regidors des de l’oposició, amb un estil responsable, constructiu i contundent quan calgui, conscients dels reptes de la nova legislatura i aprofitant l’experiència de gestió a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: