Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El procés del pressupost participatiu a Sant Sadurní recull prop de 50 propostes d’inversió

La ciutadania presenta majoritàriament projectes per a la millora de l’espai públic, les zones verdes i la millora de l’eficiència energètica.

El procés participatiu del pressupost municipal que es va posar en marxa fa poques setmanes ha tancat la fase de recollida de propostes amb 48 iniciatives i projectes presentats per la ciutadania.
La gran majoria d’aquestes propostes han arribat mitjançant el formulari que es podia trobar al web de l’ajuntament, però també es van recollir físicament a diversos equipaments municipals, com el Casal municipal de la Gent Gran, el Centre Vilarnau, l’Oficina d’Atenció Ciutadana o la zona esportiva.
Bona part de les inversions plantejades se centren a la millora i arranjament de l’espai públic i les zones verdes, però també a l’actualització o renovació d’alguns equipaments, com a la piscina municipal o el camp de futbol. També destaquen propostes que aposten per la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, com un banc d’energia, un reg ecològic o un pla de reducció del consum energètic.
Durant la primavera es completarà una valoració tècnica dels projectes presentats per tal de definir la viabilitat i un pressupost aproximat. Posteriorment s’iniciarà una campanya de difusió per donar a conèixer les propostes aprovades i que s’inclouran a la consulta ciutadana, que està previst se celebri a principis de l’estiu, i en què hi podran participar les persones empadronades majors de 16 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: