Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avinyonet acollirà la quarta edició del Microvi durant tres caps de setmana de l’abril

Enguany el Microvi tindrà com a convidats els vins mexicans de la zona de Querétaro

El Microvi, caracteritzat per ser el punt de trobada dels petits cellers a Catalunya, encetarà les seves activitats el proper 13 d’abril amb La Nit de Sumolls i tancarà portes el dia 29 amb la Winefest. Malgrat estar cada cop més consolidat, l’objectiu principal segueix sent que la gent de fora conegui Avinyonet del Penedès i els 6 pobles que el conformen.

 

El cartell del 2018 porta diverses novetats. Una d’elles és el tast de Sumolls que ha passat a dir-se La Nit de Sumolls i en el qual també es podran degustar plats cuinats amb Sumoll. Aquest serà l’acte inaugural del Microvi el proper divendres 13 d’abril al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.

 

Un altre dels esdeveniments de capçalera serà la participació de la regió vinícola convidada de la zona de Querétaro a Mèxic.

Per primera vegada en la història del Microvi es farà un acte fora del terme d’Avinyonet. Serà el tast dels vins de Querétaro a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca el 26 d’abril.

La resta d’activitats dins del programa del Microvi seran el Visexual a Cantallops el 14 d’abril. El dia 15 tindrà lloc l’acte anomenat Arqueologia del vi i el tast de vins d’àmfora al DO Vinífera a Avinyó Nou. Les Gunyoles acollirà el dia 19 un tast de vins naturals. Al dia següent el Celler Can Ràfols dels Caus serà l’escenari del tast de vins del Massís del Garraf. El dia 21 tindrà lloc a Avinyó Nou un maridatge amb vins i caves d’Avinyonet del Penedès. El Naturvi – Caminada nocturna i tast entre vinyes es farà el 27 d’abril a Can Mitjans. L’acte estrella del Microvi, la Mostra de Petits Cellers serà el dia 28 a l’Arboçar amb el format de cada any, un format forfait que permet accedir al recinte tancat durant tot el dia i tastar fins a 200 vins. I finalment el Microvi 2018 es tancarà el dia 29 amb la Winefest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: