Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Entrem-hi dissenya programes formatius a mida amb col·laboració d’empreses del territori

Entrem-hi dissenya programes formatius a mida amb col·laboració d’empreses del territori

Han fet ja dues accions formatives amb aquest format per millorar les possibilitats d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

El passat 20 de març va tenir lloc a les instal·lacions de La Granja Foods l’acte de cloenda de la formació teoricopràctica en rebosteria impulsada pel Grup Cooperatiu Entrem-hi, que es va iniciar el 17 de febrer i va acabar el 5 de març.
Al curs, adreçat a persones en situació o risc de vulnerabilitat social, hi han participat 9 persones. La formació, de 90 hores en total, s’ha realitzat en dues parts; una de teòrica (70 h) a les instal·lacions del Servei Prelaboral de Nou Verd i una de pràctica (20 h) a les instal·lacions de La Granja Foods, la qual ha estat tutoritzada per personal de la mateixa empresa. El programa del curs, però, ha estat consensuat conjuntament per Entrem-hi i La Granja Foods des de l’inici, amb l’objectiu de dissenyar una formació a mida, el que Entrem-hi defineix com un enclavament formatiu, pensada per ajustar-se al màxim a les necessitats que una empresa del sector pugui tenir en el moment d’incorporar algú i també perquè els alumnes puguin entendre tot el procés productiu, des de l’entrada de matèria prima fins la sortida del producte final, i així, poder-los donar una visió més global i la possibilitat d’augmentar les oportunitats d’inserció.
Des d’Entrem-hi es té la voluntat de seguir realitzant formacions a mida de la mà d’empreses del territori, ja que la valoració que se’n fa és molt positiva. El darrer trimestre de 2017 es va fer un curs amb Xarcuteries Anton, seguint la mateixa línia de treball però en matèria de xarcuteria, que va finalitzar amb quatre contractes de treball d’un total de 10 participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: