Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP reclama en una moció la reobertura de l’Oficina Local d’Habitatge de Vilafranca

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca fa temps que insisteix en tots els problemes que es deriven del difícil accés a l’habitatge.

Els regidors Marcel Martínez i Laia Santís han explicat en una roda de premsa que el preu del lloguer se situa al voltant dels 510 euros mensuals a la vila. Un preu que ha pujat de manera desproporcionada i que ha arribat “a nivells de pre-crisi”.

Després que s’aprovés al ple municipal una de les propostes del grup municipal en aquesta matèria, la revisió del Pla Local d’Habitatge, la CUP planteja una nova moció, ara reclamant la reobertura de l’Oficina Local d’Habitatge, tancada des del 2014. La candidatura considera imprescindible recuperar l’Oficina Local d’Habitatge com a equipament únic amb ubicació clara per a la ciutadania

La CUP considera que comptar amb aquest equipament pot ajudar a garantir “els drets d’accés i manteniment de l’habitatge per a tota la població, ja que ens trobem en un escenari socioeconòmic que condiciona el sector de l’habitatge, i en què gran part de la població està immersa en una crisi d’accessibilitat a aquest dret bàsic”.

Entre les mesures que proposen des de la CUP hi hauria posar en marxa una pàgina web amb un directori de pisos de lloguer per tal de posar-los en circulació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: