Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafès Novell tanca l’exercici 2017 amb una facturació de 26 milions i mig d’euros

Cafès Novell ha tancat l’exercici 2017 amb una facturació de 26 milions i mig d’euros i espera arribar als 30 milions aquest any.

El grup Cafès Novell tancava l’exercici del 2017 amb una facturació de 26 milions i mig d’euros, el que suposa un 15% més respecte l’anterior exercici.

L’activitat de l’empresa es divideix en tres àrees. La principal, amb un 80% de la facturació, és l’àrea tradicional de Cafès Novell de cafè en gra Horeca, dedicada a servir restaurants, bars i cafeteries. La segona àrea, amb un 15%, serien les empreses, a les quals Novell ofereix els seus serveis en relació a màquines de vending i màquines de càpsules. Finalment, hi ha una tercera àrea que, amb un 5% de la facturació, és la dedicada al cafè que consumeixen les famílies en l’àmbit domèstic. Després del llançament al mercat, l’abril passat, de les càpsules monodosi de cafè orgànic 100% biodegradables i compatibles amb les cafeteres Nespresso, des de Cafès Novell creuen que és aquesta l’àrea que pot créixer més en l’exercici actual. Les càpsules ja són presents a grans superfícies com El Corte Inglés, Veritas, Bon Preu – Esclat o altres cadenes com Casa Ametller.
La previsió per al 2018 és arribar als gairebé 30 milions d’euros de facturació total.

Un altre eix que l’empresa familiar vilafranquina vol seguir desenvolupant aquest 2018 és la internacionalització.

L’empresa té delegacions a Itàlia, Gran Bretanya, els Estats Units i Xina i Hong Kong i ha estat present recentment en una vintena de fires arreu del món.

Novell també està treballant en convertir la resta de càpsules monodosi compatibles amb Nespresso en compostables, seguint amb un dels valors principals que promou l’empresa: la sostenibilitat. També presentaran, en qüestió d’un mes, dos dels seus productes estrella, el cafè Moka i l’il caffé, certificats com a ecològics. Una certificació que s’afegeix a la de comerç just que l’empresa té en tots els seus productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: