Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Tremosa posa en valor la capacitat d’adaptació del sector agroalimentari

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, va visitar aquest dimecres a la tarda les empreses penedesques Cafès Novell i Cales de Pachs.

A les instal·lacions de Cafès Novell va estar acompanyat del seu fundador, Ramon Novell, i d’altres representants de la companyia, a més de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull. Plegats, van visitar la fàbrica i les oficines ubicades al polígon industrial Estació de Mercaderies. Tremosa considera claus aquestes visites per tal de donar un cop de mà a les empreses per tal que puguin captar els fons europeus que són, segons el conseller, ‘una gran oportunitat per reconvertir la indústria del país’.
Després de visitar les instal·lacions, va posar en valor la capacitat d’adaptació del sector agroalimentari, en aquest context de pandèmia.

Les darrera visita del conseller al Penedès, va ser poc després de l’anunci de tancament de la planta de Robert Bosch a Castellet. En aquest sentit, Tremosa va explicar que, juntament amb l’administració de l’Estat, estan negociant amb la multinacional per conservar el llocs de treball.

La solució en el sector de l’automoció passa, segons Tremosa, per saber aprofitar les noves oportunitats que pot oferir el cotxe elèctric.

A les portes de la constitució d’un nou govern, el conseller reconeix estar tranquil perquè la Generalitat seguirà a mans de Junts i ERC, partits que diu que comparteixen una mateixa filosofia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: