Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí ha tornat a nevar a l’Alt Penedès

Com si l’hivern no volgués acabar de marxar aquest matí de dimarts ha tornat a nevar a la comarca de l’Alt Penedès.

No ha estat una nevada tant contundent com la de finals de febrer, però sí que ha afectat de matinada i a primera hora del matí al trànsit d’algunes carreteres. Per exemple al port d’Ordal eren necessàries les cadenes. Ha nevat amb major intensitat a les zones més elevades de la comarca, com per exemple a l’Ordal, amb estampes de paisatge de vinya nevada com el que es podia veure des de les caves Albet i Noya de Sant Pau d’Ordal. També a la zona de Torrelles i Pontons ha nevat amb força intensitat, però també ho ha fet més a prop de Vilafranca, com potser el cas de la urbanització Daltmar d’Olèrdola.

Com indicaven les previsions la neu ha arribat de matinada, però ben aviat la pluja l’ha desfet i desprès ha sortit el sol que l’ha acabat de fer desaparèixer. El que no ha marxat és el fred, que sembla ha vingut per quedar-se uns quants dies. Les previsions meteorològiques assenyalen que les properes dues nits les temperatures poden baixar per sota dels zero graus en alguns indrets de la comarca de l’Alt Penedès.

neu

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: