Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La neu ha arribat al Penedès, tot i que amb menor intensitat de la que es preveia

Zones de muntanya de l’Alt Penedès, com pot ser el Port d’Ordal, es veien enblanquinades a primera hora d’aquest matí de dilluns.

Un port de la carretera N-340 que fa poc ha incorporat un dipòsit de sal per casos de necessitat davant el perill de nevades i glaçades. Les precipitacions han arribat de matinada. Amb poca intensitat en general.
El que sí s’ha confirmat és la forta baixada de temperatures prevista per l’inici d’aquesta setmana, que han estat sota dels zero a la matinada i que se situaven a 2 graus quan ha arribat la neu. La neu més visible ha caigut a zones com Sant Quintí o Sant Pere de Riudebitlles. També ha quedat emblanquinada la zona de muntanya d’Olèrdola i urbanitzacions com per exemple Daltmar. A quarts de vuit del matí han començat a caure volves de neu molt petites a Vilafranca, que una hora més tard eren més visibles, però que no han acabat de quallar.
Protecció Civil de la Generalitat manté en Alerta el Pla NEUCAT arran de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya i a l’Alt Penedès es mantenia fins a les 12 del migdia. Aquesta nit o demà al matí s’espera l’entrada d’un segon episodi de precipitacions en forma de neu, amb una cota al voltant dels 200 metres.

neu

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: