Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès ha acabat l’edició d’enguany a Sant Pau d’Ordal

El punt i final es va fer amb l’actuació “Un aire de família” amb una gran assistència de públic.

La cloenda es va fer aquest diumenge al Centre Agrícol de Sant Pau d’Ordal a dos quarts de set del vespre.  La Roda de Teatre de l’Alt Penedès és una iniciativa dels grups amateurs de teatre de la comarca. Des del passat mes d’octubre s’han fet un total de 27 representacions a diversos pobles de l’Alt Penedès.

La Sílvia Sellarès, membre de la coordinadora GATAP,  feia una valoració positiva de l’acollida que ha tingut l’edició d’enguany.

La darrera de les funcions va anar a càrrec del grup de teatre L’Arrel. Després de la representació va ser el torn dels agraïments i dels parlaments institucionals. Un dels que hi va intervenir va ser l’alcalde de Subirats, Pere Pons, que estava content que la darrera representació i la festa de cloenda es fes a Sant Pau d’Ordal.

Va ser una festa també molt reivindicativa on es van recordar els presos polítics catalans i també a Carles Puigdemont, detingut a Alemanya el mateix diumenge. En aquest sentit, el conseller de cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Raimon Gusi va remarcar que tot i la situació política del país, cal seguir fent activitats culturals.

La festa també va comptar amb un lliurament d’obsequis als ajuntaments i agrupacions teatrals presents a la Roda de Teatre. A més, també es va fer un sorteig de 3 pernils entre tots els que van omplir  les butlletes de valoració que es s’han anat repartint en totes les representacions teatrals.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: