Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La GATAP i el Casal han celebrat amb un monòleg el Dia de l’Associonisme Cultural

Aquest dissabte passat a les set de la tarda i a la sala 1 de l’edifici del carrer Migdia es va poder veure Algo inesperado, un monòleg de José Bielma.

Com ja han fet els darrers anys, des del Casal de Vilafranca i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès, la GATAP, impulsaven un acte obert i gratuït per celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural. En aquesta ocasió portaven una obra de creació pròpia de José Bielma que, sota la direcció de Maria Cano, tots dos de La Companyia Es Grata de Can Rossell, exposava una reflexió tragicòmica que partia d’una ensopegada amb alguna cosa inesperada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: