Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Xarxa celebra el seu 23è aniversari amb una xocolatada i el musical Ai Rateta, Rateta

La Xarxa celebra el seu 23è aniversari amb una xocolatada i el musical Ai Rateta, Rateta

Aquest diumenge la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Vilafranca celebra el seu 23è aniversari i ho fa programant el musical Ai Rateta, Rateta, de la companyia El Replà Produccions.

Es tracta d’una versió totalment renovada, moderna i trencadora d’aquest conte clàssic, portat a escena amb una estètica actual i amb una proposta musical divertida i atractiva. L’obra es representarà, com és habitual, el diumenge a les dotze del migdia al Teatre de Cal Bolet de Vilafranca.

Per commemorar l’efemèride s’ha organitzat també una xocolatada a partir de tres quarts d’onze a la plaça Penedès, a tocar del teatre Cal Bolet, on hi estan convidats tots els infants que assisteixin a l’espectacle. Plegats podran passar una estona amb la Xarxeta, el capgròs de La Xarxa de Vilafranca, molt estimat per als més petits. A més, a banda de la xocolata amb coca, també hi haurà un taller de manualitats que acabarà una estona abans de començar el musical.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: