Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’activitat Fem un Tasta Vins ha posat a prova els alumnes de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

L’activitat era oberta a persones de fora de l’escola per tal de posar a prova els productes i el màrqueting que els envolta sobre possibles consumidors finals.

La Wine Business School ha celebrat aquest dissabte al matí una nova edició de l’activitat Fem un Tasta Vins? a les instal·lacions de l’Enològica, en el marc del Post Grau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles que s’hi està impartint. Hi ha participat una vuitantena de persones.

Fem un Tasta Vins? servia perquè els 25 alumnes del postgrau posessin en pràctica els coneixements adquirits des del passat mes d’octubre, quan van iniciar la seva formació. L’activitat era oberta a persones de fora de l’escola per tal de posar a prova els productes i el màrqueting que els envolta sobre possibles consumidors finals.

Els cinc grups d’alumnes competien davant dels assistents a l’activitat, que havien de valorar segons una sèrie de paràmetres la marca, els productes i el projecte empresarial.

El postgrau està organitzat per la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic i la Wine Business School i té com a objectiu qualificar personal per gestionar adequadament les seves empreses, enfrontades a un entorn altament competitiu i una economia globalitzada.
L’Elisabeth Álvarez és una de les alumnes del curs.

Tots els assistents a l’activitat Fem un Tasta vins? van participar un el sorteig d’un lot de productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: