Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La DO Cava marida una selecció de receptes de Juan Mari Arzak al Basque Culinary Center

La DO Cava marida una selecció de receptes de Juan Mari Arzak al Basque Culinary Center

Divendres passat la DO Cava va tenir el privilegi d’acompanyar i maridar les receptes del xef que va revolucionar la cuina basca, Juan Mari Arzak.

En aquesta activitat emmarcada dins del programa “Cuina d’estrelles”, els assistents a més de degustar el millor Cava van poder descobrir l’univers d’Arzak gràcies a la classe magistral dels professors del
Basque Culinary Center.
A través del curs, els participants van conèixer i recrear una cuina dinàmica i innovadora elaborant les receptes més emblemàtiques d’un dels xefs més premiats del món com són la ‘flor d’ou amb xistorra i dàtil’ o el ‘brou canviant de calamarsó’.
El Cava es va erigir en l’acompanyant perfecte per a aquesta selecció de receptes del xef basc remarcant les qualitats de maridatge del Cava i la seva versatilitat, que el converteix en el complement perfecte para enaltir qualsevol sabor, incloent-hi les postres.
La revolucionària cuina de Ferran Adrià, la gastronomia enraigada a la cultura basca d’Eneko Atxa, o el respecte a l’arròs i a la tradició valenciana de Quique Dacosta ja han tingut el seu espai en aquest curs del BCC. La propera cita serà al març.
Aquesta activitat entra dins del conveni de col·laboració signat entre el Consell Regulador del Cava i el Basque Culinary Center, amb què es pretén donar més protagonisme a la formació com un dels eixos estratègics de desenvolupament per al sector amb iniciatives que milloren la pedagogia i el coneixement del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: