Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Convocada la quarta edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres

Convocada la quarta edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres

El termini de presentació de les obres s’obre el 3 d’abril, i han de tenir trama o temàtica relacionada amb el món del vi i el cava.

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya organitza la 4a edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, certamen d’obres de narrativa inèdites i escrites en català, amb trama o temàtica relacionada amb el món del vi o el cava, en el marc del projecte “Biblioteques amb DO”.
La persona guanyadora del primer premi tindrà una dotació econòmica de 500 euros, a banda de la publicació de l’obra a l’Editorial Meteora, 25 exemplars del llibre editat i un lot de productes locals. Per presentar-s’hi cal ser major de 18 anys.
Les obres han de tenir una extensió d’entre 80 i 100 pàgines. El termini de presentació d’originals és del 3 al 30 d’abril de 2018. Les obres s’han de presentar al Casal d’Entitats, al carrer Marc Mir, 15, de Sant Sadurní.
L’escriptora Olga Olaria Sendra va guanyar el premi de la darrera edició amb l’obra “El secret de les caves Malsor”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: