Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat busca mainaderes de gats

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat busca mainaderes de gats

La intenció és tenir una borsa de voluntaris que puguin acollir cadells de gat en els primers mesos de la seva vida fins que puguin ser donats en adopció.

D’acord amb els processos biològics de zel i gestació dels gats, és a finals de primavera i al llarg de l’estiu quan la majoria de gates pareixen. Enguany però, i degut a la bonança climàtica de principis d’any, algunes gates han avançat el període de cria. Com a conseqüència, s’espera que també s’avancin les dates en què es produeix al centre l’entrada massiva de cadellades de gats, que en molts casos arriben sense la mare que els alleta.
Per aquest motiu, el Centre d’Acollida d’Animals de la Mancomunitat posa en funcionament una borsa de voluntaris disposats a fer de mainaders. Això implica tenir un o més gatets en acollida temporal fins que mengin per si sols, amb el que sempre seran cries de menys de 2 mesos sense la seva mare. Els qui vulguin participar s’hauran de comprometre a portar l’animal a les revisions veterinàries periòdiques que requereixin i a socialitzar-los amb el tracte humà de cara a la seva adopció posterior.
El centre proporciona la informació necessària, la llet i les medicacions pertinents, així com gestiona la salut dels gatets fins que aquests es donin en adopció. Les persones interessades poden escriure a o trucar al 93 817 33 50.
Aquestes mesures d’emergència són pal·liatives davant el gran nombre d’animals que s’abandonen cada any i per aquest motiu els professionals del centre de la Mancomunitat insisteixen en la necessitat d’esterilitzar els nostres gossos i gats per acabar amb l’abandonament d’animals domèstics.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: