Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet ha acollit l’obra “Abeba i els contes del món” de la companyia Teatre Obligatori

La representació, organitzada per La Xarxa, era aquest diumenge a les 12 del migdia al teatre municipal.

Es tracta d’una peça adreçada al públic familiar que narra la història de l’Abeba, una nena catalana nascuda a l’Àfrica, que està de convivències amb la seva classe en una casa de colònies amb els seus companys de classe. Han de pujar un cim proper però ella té un bon constipat i es quedarà a casa amb la Fàtima, una monitora d’origen àrab, el Johan que és l’encarregat de manteniment txec i la cuinera Margarita. Mentre esperen que els seus companys tornin, tots quatre es divertiran explicant contes dels seus països d’origen així com d’altres racons del món. En Jordi Andújar, actor i membre de la companyia, destaca que cada un dels contes és explicat amb tècniques teatrals diferents.

La companyia també ha representat altres obres com “Renard i el llibre de les bèsties”, guanyador del Premi de la Crítica 2016 en la categoria de millor espectacle familiar, i la peça “La dona vinguda del futur” amb la qual van guanyar el Premi Butaca 2013 al millor espectacle per a públic familiar.

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: