Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca va acollir una xerrada de dos rodamóns que caminaran de Bangkok a Barcelona

“Dos motxillers rodamóns caminant de Bangkok a Barcelona”, aquest és el títol de la xerrada que es va fer dilluns a la Biblioteca Torras i Bages.

La Jenn i en Lluís estan caminant des de Bangkok cap a Barcelona des de fa més de dos anys. Ja porten 10.500 quilòmetres recorreguts i, mentre fan una aturada, han volgut compartir la seva aventura personal amb gent de Vilafranca. El Lluís es barceloní, però el seu pare és de Vilafranca i porta la capital de l’Alt Penedès i la colla dels Castellers de Vilafranca al cor. De fet va ser el món dels castells que va fer que conegués a la Jenn, una nord-americana que va quedar fascinada pels castells que es feien en un dia de festa major a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Aquest dilluns no van fer una presentació ‘típica’ a la biblioteca, sinó que sobre tot van voler respondre les preguntes de la gent que omplia la sala. Ella experta en màrqueting, ell economista, el gener del 2016 van decidir agafar la motxil.la i traslladar-se a Bangkok per començar una llarga caminada fins a Barcelona.

De moment han caminat des de Tailàndia fins a Turquia, i ara han fet una aturada per agafar forces. En el seu recorregut han tingut moments bons i dolents, han vist paisatges magnífics i han conegut la gran hospitalitat de la gent d’Iran.

A la biblioteca Torras i Bages van respondre tota mena de preguntes. Per exemple la previsió de durada del viatge. Porten ja dos anys caminant i calculen que poden fer el recorregut de Turquia fins a Catalunya en un any i mig. Alguna malaltia a vegades els ha fet passar mals moments i aturar temporalment, i asseguren que el seu principal maldecap cada dia a partir de les tres de la tarda és pensar on o com dormiran aquella nit. Podeu continuar seguint el recorregut del seu viatge consultant la pàgina d’internet bangkokbarcelonaonfoot.com

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: