Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen els cursos de català per a tots els nivells del Consorci de Normalització Lingüística

Els cursos, presencials o a distància, s’adrecen a totes les edats i permeten obtenir un certificat oficial en tots els nivells.

Amb el lema “Connecta’t al català”, el Consorci per a la Normalització Lingüística, per mitjà del Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la convivència, la integració i la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció en el món laboral.
L’oferta de cursos que s’obren a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova, Cubelles, Vilafranca i Sant Sadurní cobreix els diferents nivells:
des dels cursos per iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar català a la feina, fins a cursos per millorar l’escriptura en contextos formals. Es poden seguir tant en la modalitat presencial com en la combinada Parla.cat d’aprenentatge en línia amb dues sessions presencials, i tenen certificació oficial.
Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al CNL i ara en vulguin seguir un han de fer una prova de col·locació a partir del 22 de gener amb la finalitat de situar-les en el nivell més adequat. Per demanar dia i hora cal que s’adrecin Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès o bé a l’Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia.
Un cop conegut el resultat de la prova, podran formalitzar la matrícula del 5 al 8 de febrer, segons el nivell del curs que hagin de seguir. Els antics alumnes es matricularan l’1 o el 2 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: