Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els establiments amb joguines educatives han notat un increment de demanda aquest any

Quan queden poques hores per l’arribada dels Reis Mags d’Orient la feina a les botigues de joguines continua sent molt intensa.

A banda de les joguines més publicitades en els mitjans de comunicació cada vegada més hi ha tendència a sol·licitar joguines de simulació, educatives o cooperatives.

A la botiga Joguines de Fusta, el Xavier Mestre, assenyala que hi ha un interès creixent per aquest tipus de joguines. En especial enguany han notat demanda per la gama de joguines de Sylvanian Families.

Es tracta de jocs de simulació amb famílies d’animals i molts complements.

També a la botiga Abacus de Vilafranca noten un increment de demanda en joguines educatives, en especial de construcció.

Un altre tipus de joguines que també està vivint un auge són els jocs de taula.

Tot i que la majoria de les famílies busquen joguines amb caire educatiu, sense una condició predeterminada sí que és cert que en alguns casos les cartes als reis porten noms i cognoms d’aquestes joguines, i per exemple algunes a l’Abacus ja es van esgotar per Nadal.

Aquest tipus de joguina acostuma a anar acompanyada d’una recomanació d’edats adequades per part dels fabricants. Des de les botigues aconsellen que es faci cas d’aquestes recomanacions.

A hores d’ara ja tot ha d’estar a punt perquè els Reis d’Orient puguin fer arribar a totes les llars les joguines desitjades, o les joguines que, com és aquest cas, van acompanyades d’una proposta educativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: