Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte se celebra el segon mercat d’intercanvi de roba al Casal Popular de Vilafranca

Dissabte se celebra el segon mercat d’intercanvi de roba al Casal Popular de Vilafranca

La Bresca, el grup de consum conscient del Casal Popular dorganitza aquest proper dissabte dia 13 de gener, de 10 del matí a 1 del migdia, el segon mercat d’intercanvi de roba i complements.

Després de l’èxit de participació del primer mercat, celebrat fa just un any, es vol repetir l’experiència, confiant que rebrà la mateixa bona acollida. El funcionament del mercat serà el mateix que l’any passat. Es recollirà només roba en bon estat, fins a un màxim de 10 peces, i per cada una el participant rebrà un tiquet que podrà canviar per la peça que vulgui. La roba es recollirà al Casal Popular aquests dijous i divendres a la tarda i el mateix dissabte fins just abans de començar el mercat.
La Bresca és un grup de consum que aposta per canviar la manera d’entendre les relacions econòmiques i de consum. Hi participen una quinzena de famílies, tot i que estan oberts a rebre’n de noves, i a hores d’ara ja compten amb diversos productors que els proveeixen d’aliments econòmics i de proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: