Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova edició del ‘Mercat d’Intercanvi de roba i complements’ a Santa Margarida i els Monjos

Nova edició del ‘Mercat d’Intercanvi de roba i complements’ a Santa Margarida i els Monjos

Fins aquest divendres es poden portar peces de roba per bescanviar en el mercat que se celebrarà el proper 26 de setembre.

El proper diumenge 26 de setembre el Mercat es durà a terme de les 10 del matí fins a les 2 del migdia a la plaça de Pau Casals. Està impulsat pel Banc del Temps i l’Ajuntament, amb voluntat de promoure l’intercanvi com una acció quotidiana al municipi.

Per a participar en el Mercat cal que les persones interessades duguin la roba i els complements, en bon estat, que es vulguin intercanviar abans del divendres 17 de setembre a la parada situada davant l’Ajuntament. L’horari de recollida és de 10 a 12 al matí i de 5 a 7 a la tarda. Allà es bescanviarà cada peça per un tiquet que servirà per escollir peces el dia del mercat d’intercanvi.

Cada participant pot portar fins a 10 peces. Només s’acceptarà roba de vestir i complements com ara bosses de mà o cinturons. No s’agafaran sabates, ni roba interior, ni de la llar. Tampoc no s’admetrà cap intercanvi monetari i en cap cas es faran servir diners.

Com a novetat, enguany el grup de costura del municipi ha transformat peces de roba vella per altres de renovades, que s’inclouran al mercat d’intercanvi.

El Mercat aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi. Alhora és una bona manera de fomentar tant el consum conscient i responsable, com la prevenció de residus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: