Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Creu de Santa Digna quedarà tallada al trànsit a partir de dilluns 8 de gener

Tampoc es podrà aparcar a la zona d’estacionament contigua, damunt de la llosa.

El proper dilluns 8 de gener quedarà tallat a la circulació el tram de vial de la plaça de la Creu de Santa Digna que va de la cruïlla amb el carrer de Cal Bolet a l’avinguda de Vilanova. Amb motiu de les obres d’urbanització de l’eix de la via entre el c/ Camp del Cellerot i Santa Digna, el trànsit quedarà restringit en aquest tram des de dilluns vinent 8 de gener fins al 16 de març.

Els vehicles que surtin de Vilafranca en direcció a Vilanova no podran transitar per aquest vial i hauran de fer-ho per Creu de Santa Digna, passeig de Rafael Soler, Camp del Cellerot, avinguda d’Europa i avinguda de Vilanova. Els vehicles que entren a Vilafranca des de Vilanova podran accedir com fins ara per l’avinguda de Vilanova, carrer del Comerç i prolongació de Santa Digna.

A partir de dilluns, també quedarà afectada la zona d’estacionament contigua a la plaça de la Creu de Santa Digna, damunt la llosa de la via, on no hi podran accedir els vehicles per aparcar.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: