Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen a Sant Sadurní els tallers de Musicoteràpia “Altres Capacitats”

Comencen a Sant Sadurní els tallers de Musicoteràpia “Altres Capacitats”

Aquest mes de gener han començat a l’Escola de Música de Sant Sadurní d’Anoia els Tallers de Musicoteràpia “Altres Capacitats” dirigits per Ressona Penedès, una entitat que treballa en aquest àmbit.

Es tracta d’un projecte de l’Escola de Música i el Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Sant Sadurní que consta de 10 sessions que tenen per objectiu treballar l’estimulació cerebral a través del ritme i on es treballa en diversos àmbits personals, com explica la directora de l’Escola de Música, Jeannette Porter és un treball racional i emocional, molt estudiat darrerament per la neuropsicologia. La música et pot tocar els sentiments, et fa treballar el cervell, el cos, té ritme, té melodia. És capaç de fer treballar els dos hemisferis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: