Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de Sant Joan acull una antologia de la pintura del vilafranquí Aureli Andrés

L’exposició s’inaugurava divendres al vespre, amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi i l’historiador Joan Solé Bordes.

Amb el títol ‘Ratlles i taques de colors’, és una mostra significativa de la vocació pictòrica d’Aureli Andrés a través dels anys.
L’exposició és una petita mostra de quadres a l’oli de formes i mides diferents on també són diferents les maneres de pintar. Explica que podria semblar una exposició de més d’un pintor, però només és d’una sola persona que no busca trobar un estil propi ni el vol trobar. Comenta que li agrada pintar, sense centrar-se en una sola temàtica.
Nascut a Vilafranca el febrer del 1948, Aureli Andrés va començar a pintar amb cinquanta anys, sempre atret pels pintors coloristes. Ha fet unes seixanta exposicions arreu de Catalunya.
L’exposició es pot visitar a la capella de Sant Joan fins el dia 25 del proper mes de febrer, i el dijous dia 22 de febrer, a les 7 de la tarda, hi ha programada una visita comentada a l’exposició a càrrec del mateix artista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: