Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba un any més la campanya “Després de l’ESO, què?”

Té lloc a Vilafranca del 15 de gener al 9 de febrer.

El Servei de Joventut a través del SIAJ, organitza una nova edició de la campanya que s’adreça a joves que acaben l’ESO amb l’objectiu de donar informació i suport a aquests estudiants sobre les opcions que tenen un cop finalitzin els estudis secundaris, els hagin aprovat o no. Enguany, a més, s’inclou una nova línia d’activitats que consisteix en una formació orientada al professorat.

Dins aquesta campanya, es fan xerrades concertades amb els centres educatius on es parla de diferents opcions d’estudis: des dels batxillerats als cicles formatius, passant pels programes de formació i inserció i les proves d’accés, entre d’altres. Enguany ja s’han concertat fins a 23 sessions d’aquest tipus.

Per altra banda, també es fan tres xerrades i taules rodones en horari de vespre i obertes a tothom els dies 31 de gener, 7 i 8 de febrer, a l’Escorxador. A més, la tècnica del SIAJ Núria Mallofré explicava que hi ha un servei d’assessories individualitzades fins al mes d’abril i que tenen molta demanda.

Aquesta nova edició de la campanya també presenta una nova imatge gràfica i també s’ha optat per difondre-ho a través de les xarxes socials de Joventut de Vilafranca per arribar a tots aquells que no tenen encara una cita concertada.

Si bé la campanya s’emmarca en els primers mesos de l’any, des del SIAJ van insistir que ofereixen assessoria educativa al llarg de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: