Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Riera considera que tindran el suport per restituir el Govern després del 21D

L’alcalde de Torrelavit i candidat del PDeCAT, Ramon Riera, ha afirmat aquest dijous que el govern de Catalunya el posa i el treu el poble de Catalunya.

Riera creu que aquest és el principal argument perquè el dia 21 de desembre tothom es mobilitzi per anar a votar la llista de Junts per Catalunya, amb l’objectiu de restituir el president, el govern i les institucions catalanes que han quedat relegades després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució per part de l’Estat espanyol.
La involució que ha provocat l’aplicació de l’article 155 al Penedès va en consonància amb la de la resta de Catalunya: la paralització de les administracions locals, la burocratització de les iniciatives i la recentralització de les decisions a Madrid. Segons Riera, el tercer sector és el que se n’ha ressentit més. La població que té més necessitats i que pateix més és la primera que ha deixat de rebre el suport institucional que ja tenia garantit pels retards a causa de la intervenció dels comptes i de l’aplicació
de les polítiques del PP i els partits que han donat suport al 155.
Davant d’aquesta situació, el millor programa social per a Catalunya és la independència, segons Riera.
Segons Riera, l’única cosa bona de l’aplicació del 155 és que ja ni el govern de l’Estat no se’n desdiu de les xifres del dèficit fiscal que pateix Catalunya. 16.500 milions de dèficit fiscal, que són 40 milions diaris que marxen de Catalunya i que no tornen, ha dit Riera.
Després de les reunions d’aquesta setmana amb representants del teixit productiu creu que el país no es pot permetre perdre més oportunitats. Segons Riera, per continuar construint aquest país, i per fer-ho amb voluntat de donar resposta a les necessitats generals, el 21D sí o sí s’ha de votar la llista del president Puigdemont.
Riera demana que el dijous 21 tothom vagi als punts de votació amb l’esperit que va portar a votar l’1 d’octubre. Amb determinació, ha dit perquè si el 21D guanya la llista del president Puigdemont, el dia 22 el poble haurà de començar a fer els primers passos cap a un nou model de governança i a la independència efectiva de Catalunya.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: