Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació de pessebristes omple un any més amb els seus diorames la capella dels Dolors

L’exposició es pot visitar fins el 7 de gener, i coincidint amb el cap de setmana de la Fira del Gall es farà un horari especial.

Dimarts al vespre s’inaugurava aquesta exposició, que des de dimecres ja es pot visitar per el públic en general fins el 7 de gener per mostrar els prop de 20 diorames que han preparat els membres de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca.
L’objectiu d’aquesta mostra, com recordava el president de l’Associació, Ramon Albornà, és mantenir viva aquesta tradició. Es tracta de diorames que representen diferents imatges de la vida de Jesús, amb algun element d’actualitat i utilitzant diferents tècniques.
L’associació va incorporant poc a poc nous components, però Albornà remarca que tenen un handicap important ja que no disposen d’un espai habitual per trobar-se i poder treballar.
El regidor de Cultura, Raimon Gusi, destacava el suport que es dona des de l’Ajuntament a aquesta exposició, com a expressió artística i cultural.
Aquesta exposició es pot visitar en l’horari habitual de la Capella dels Dolors fins el 7 de gener. Els dies feines en horari de tarda, entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre. Els caps de setmana i festius de 12 del migdia d 2 de la tarda; i de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.
Tindrà però un horari especial els dies de la Fira del Gall, els 16 i 17 de desembre, en que obrirà al matí de 10 a 2 del migdia, i a la tarda de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: