Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde visita les residències i llars d’avis de Vilafranca aprofitant la proximitat de Nadal

La visita es fa cada any en dates properes al Nadal per tal de felicitar les festes nadalenques als usuaris i usuàries.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa i el regidor de la Gent Gran, Raimon Gusi, acompanyats de membres de la Comissió municipal pel benestar de la gent gran, van fer aquest dimarts la tradicional visita a les residències i llars d’avis de Vilafranca. La visita es fa cada any en dates properes al Nadal per tal de felicitar les festes nadalenques als usuaris i usuàries. La comitiva va visitar la Residència Mare Ràfols, el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny, la Llar Josefina Mata, la Residència Inglada Via i el Centre de Dia de la Generalitat del c/ Peguera. En una de les visites, a la residència Mare Ràfols, van coincidir amb alumnes de l’escola Sant Josep de Vilafranca.

L’alcalde ha explicat que visitar les residències i establir un contacte personal amb els seus usuaris i usuàries s’hauria de fer més sovint.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: