Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní treballa la Igualtat a l’espai públic i demana col·laboració

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia continua treballant per la Igualtat i anima la ciutadania a participar en un alguna de les accions que actualment té en marxa des de la regidoria d’Igualtat.

Una d’elles és respondre una enquesta sobre agressions sexistes en els espais d’oci que ha finançat la Diputació de Barcelona com una de les eines per a elaborar un Protocol davant l’assetjament sexual en espais d’oci.

L’enquesta, que ha dissenyat l’Observatori Noctàmbul@s juntament amb la Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, té per objectiu conèixer les opinions i experiències de la ciutadania i és una de les accions incloses en el Pla d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament, en la línia estratègica d’Acció contra la Violència Masclista.

Altres formes de participar per la Igualtat al municipi són: Formar part de la Comissió Participativa que tindrà lloc el dia 12 de Febrer a les sis de la tarda per elaborar el protocol. Aquesta es reunirà aproximadament 3 vegades fins al final del procés. Apuntar-se a una Marxa Exploratòria i de reconeixement de l’entorn sobre la percepció de la inseguretat associada als diferents espais públics pel municipi que es farà el proper 25 de gener. O apuntar-se a alguna de les formacions o tallers que es faran per entendre què son les violències masclistes en l’àmbit d’oci, amb data encara per confirmar.

Per més informació o per participar en alguna de les actuacions podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Igualtat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: